Qguay Park

Centre d'oci infantil a Sant Cugat

Servei de Suport Familiar a Qguay Park

a 2 Setembre 2012

Des de Qguay Park us volem presentar el nostre nou servei de Suport Familiar. Durant aquest estiu hem estat treballant molt per poder oferir-vos un projecte innovador i que s’adapti al màxim a les vostres necessitats i demandes.

El Servei de Suport Familiar de Qguay Park és un centre per a nens i nenes de 4 mesos als 3 anys que, juntament amb els pares, treballa per afavorir el desenvolupament ideal de l’infant, atenent les seves necessitats bàsiques d’ordre biològic, psicològic, afectiu, lúdic i social.

Per aconseguir aquest objectiu pensem que és indispensable el diàleg, la participació, la col·laboració i el consens entre els diferents estaments que participen directament en els àmbits de la gestió del Servei de Suport Familiar; pares, educadors i Centre.

QGuay Park és un espai per a la família, un centre de suport  familiar que vol atendre totes les seves necessitats, el seu benestar i, per suposat, les dels fills i filles.

“Aprenem jugant” és un concepte educatiu, és una filosofia; la filosofia de Qguay Park, amb l’objectiu d’oferir alternatives a les famílies amb fills.

Comptem amb més de 850m2 d’instal·lacions preparades i adaptades per a totes les etapes del desenvolupament, amb un concepte de:

  • Sala Polivalent:

Espai amb materials tous i per a l’experimentació, psicomotricitat, joc simbòlic, espai de descans, relaxació, i molt més.

  • Sala de Joc:

Psicomotricitat, espai polivalent, biblioteca, jocs estructurats, joc simbòlic, música i dansa, entre d’altres.

  • Sala de tallers:

Creativitat i desenvolupament de la personalitat.

  • Parc de Boles:

Recorregut tou, llits elàstics i piscina de boles, per a un fantàstic treball de psicomotricitat.

  • Cuina pròpia i càtering per a col·lectivitat :

Amb aquesta combinació, oferim una dieta equilibrada que cobreix totes les necessitats alimentàries de les diferents edats.

Oferim als infants un entorn segur, on poden complir el seu pla de desenvolupament, respectant els ritmes personals i les necessitats bàsiques tot jugant i experimentant de manera no dirigida.

Durant el dia, a més dels racons de joc, les educadores proposaran diverses activitats i serà l’infant qui podrà triar aquella que més li agradi: Experimentació oculo-manual, contes, psicomotricitat, activitats creatives (construccions, pintura, textures, colors, formes, etc.), jocs estructurats (logico-matemàtic), jocs simbòlics, música i dansa, relaxació, i molt més. Les educadores fan la funció d’acompanyants durant l’activitat per tal de proporcionar-los seguretat durant el seu desenvolupament, oferint la cura i atenció individualitzada, escoltant i respectant les seves decisions.

El centre romandrà obert en els següents horaris:

Dilluns, dimarts, dimecres i dijous: De 8h a 21h

Divendres: De 8h a 23h

Dissabte i diumenge: De 10h a 23h.

Per a qualsevol consulta, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres!!

info@qguaypark.com

93.576.41.03

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: